View point over Ha Long Bay – Kurs mod Hoi An

View point over Ha Long Bay – Kurs mod Hoi An

Op og ud af fjernede til endnu en skøn dag! En god nats søvn, hvor vi stille er blevet vugget hele natten. Klokken 07 mødets vi alle ved morgenbordet, til en omgang fælles morgenmad. Turen i dag er ikke lang, da vi skal være i havn kl 13 og tilbage mod Hanoi. Her skal vi så videre til lufthavnen mod Hoi An. Det kunne ikke betale sig at tage bus eller tog, da en eller anden ukendt årsag, havde dumpede lige præcis disse flybiletter helt i bund.

Udsigtsposten

Udsigtsposten

Efter morgenmaden blev kursen sat mod et højt udsigtspunkt på en af de høje klipper. Op af mange trapper med en del sved på panden, kom vi til tops på udkigsposten. Utrolig smuk 360 graders udsigt over hele Ha Long Bay. Vi beundrede den smukke udsigt og slappede af i vinden lette brise på toppen, inden det fik ned af de stejle stentrapper igen.

Ha Long Bay Thailand

Ombord på båden igen. Nu nød vi den sidste snoede sejlads igennem alle klippe toppene, inden vi nærmede os land. Ved kysten blev der kastede anker og serverede dejlig frokost for at, inden en mindre båd kom for at hente os i land.

Ha Long Bay Thailand

Ind i bussen og bumlede vej fem timer tilbage til Hanoi. Vi blev sat af ved vores tidligere hotel og spurgte om det var iorden at vi lagde vores tasker hos dem, mens vi fandt lidt at spise i nærheden.

Vi aftalte med hotellet inden vi rejste at de ville arrangere taxa tur til os til lufthavnen til en fair pris. Hvis vi selv skulle pejle en taxa var det 98% sandsynlighed for at de vil snyde os, enten med en for høj pris, eller et super hurtig tikkende taxameter. Og hånden på hjertet. Ja de er “gode” forretningsmænd her i Hanoi, hvad kommer til kiosker og dvs. boder. Men der er forskel på ordentlige forretningsmænd – at tage total latterlig overpris samt tro vi er snot dumme og at “glemme” at give korrekt beløb tilbage, som bestemt ikke er iorden. Selvom det ofte kun er 10/20.000 Dong (3,5/7kr.) så er det bare princippet!! Vær’ vågen konstant.

Nu stiger vi ombord på flyveren mod Hoi An og krydser lidt over en tredie del af Vietnam. Farvel til hyggelige, men livlige og travle Hanoi, den gamle bydel.

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.