Universal studios

Vi vidste ikke hvad vi skulle forvente af Universal studios, når det ikke er let at se på nettet hvor vilde forlystelserne er. Men en ting er sikker! Japanerne er vilde med forlystelsesparker og denne park får en god tredje under Disneyland og Disney Sea.

Universal studio Osaka Japan

Indgangen til Universal studios

Solen skinnede perfekt til en skøn tur i en forlystelsespark. Efter morgenmaden tog vi metroen til parken, her ankom vi kl 12 til en KÆMPE opbygget Hollywood by, med japaner over alt! En utrolig flot verden vi trådte ind i. Rene store gader, glade folk, stemningsfyldt musik og optræden, udklædte gæster osv. Man kan ikke andet end være glad i denne enorme park.

Tilbage til fremtiden universal studios Osaka Japan

Indgangen til parken

Vi fandt desværre hurtig ud af at selvom det var onsdag, var parken total proppet og ventetid var mellem en time og helt op til næsten 3 timer til de store forlystelser. Vi fandt ud af at der var noget, som hed “Express ticket”, som giver en mulighed for at springe køen over. Desværre var disse billetter kun i begrænset antal og var for længst udsolgt.

Parken lukkede kl 20, men i løbet af de 8 timer vi havde, nåede vi 6 forlystelser (med stor tålmodighed i de time lange køer)

Space fantasy Osaka japan

På vej ud i rummet!

Turene bestod af en “tur i rummet” hvor vi drønede rundt i en carousel i mørke, blandt stjerner og kometer. Rigtig sjov tur. Spider Man forlystelse i en kæmpe 4D biograf hvor vi sad 12 i en “bil” Virkelig fedt. Bare ærgerligt at hele fortællingen igennem filmen var på japansk. Men helt klart det værd alligevel!

Spiser man 4D bio Osaka Japan

Spider man 4D bio

Tilbage til fremtiden

Næste forlystelse “Tilbage til fremtiden” lidt en skuffelse efter over en time i kø. En gammel 3D bio, hvor vi sad 8 mennesker i en bil og fik en noget så slem ruske/hoppe tur. Lidt svimmel og kørersyge spiste vi vores medbragte mega gode japanske kager. Kager og desserter skal japanerne virkelig have ros for! Guf!

Tilbage til fremtiden universal studios Osaka Japan

Tilbage til fremtiden forlystelsen

Efter en kort pause og videre igennem den enorme opbygget park, var der optræden med stort optog, som vi beundrede lidt på afstand. Her besluttede vi hurtigt at det vil være en fordel at besøge en af de travleste og vildeste forlystelser, nu hvor folk så optog. Vi “slap” med 2 1/2 time i kø. Den var helt klart den sjoveste og vildeste i parken!

Universal studio Osaka Japan

Den vildeste tur i parken samt optræden, fra en af de store scener

Dødens gab

En tur i forlystelsen “Jaws” (dødens gab), som igen desværre også forgik på japansk, som alle de andre. Men alligevel rigtig godt skuespil, hvor vi sejlede rundt i en stor båd med en skuespiller, som tilsidst drabte Jaws ude i vandet. Rigtig sjov tur, men igen alt for lang ventetid!

Hogwards Osaka japan

Universal studios Osaka – Hogwards

Spændende tur i Harry Potters verden

Nu gik turen ind i Harry Potters verden på Hogwarts, hvor vi fik lov at komme ind, selvom der kun var 40 minutter til parken lukkede. Fedt at kunne se næsten hele byen bygget op med alle de små sære butikker, hvor vi bla. også havde mulighed for at købe alt det sære slik, som er i filmen. Endnu en vild 4D bio hvor vi blev kastet rundt, rigtig flot og livagtigt (fortælling igen på japansk)

Optog universal studios Osaka Japan

Optog gennem parken og optræden. Et jule stemnings billede her fra lune Japan

Efter at være blevet kastet nok rundt med for i dag og en smugle kørersyge, gik vi ud af Universal studios og fandt en nærtliggende restaurant med fri drikkelse og supper samt en stor portion pasta/nudler og en pizza. Lækkert med en god gang mad som fyldte godt i maven.

Hjem med metroen igen og på hovedet i seng. Vi kommer til at sove tungt i nat. I morgen skal vi til Himeji Castle.

Godnat DK

Follow:

1 Comment

 1. juli 11, 2017 / 5:10 am

  Hi Stefanie & Simon,

  I hope you are doing well! My name is Tars and I’m the EU Marketing Manager at KKday. I loved going through your blog, and really like your personal and honest writing style too. I did really enjoy your blog post on “Universal Studios Japan”, it is nice to get a real story from a ‘real person’ rather than some facts and figures from the official website, I think it is really useful for other Japan travelers too. I would like to have 2 minutes of your time, if you don’t mind.

  I am looking for enthusiast partners with a voice in the EU (especially the Nordic Region) and Americas too, and I thought that you would definitely be interested.

  Please get back to me per mail if you are keen on learning more about working together.

  I would love to connect!

  Have a great week.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.