Trekking i Zion National Park – The Narrows

Trekking i Zion National Park – The Narrows

Vi ankom omkring kl 11 til Zion National Park og kunne derfor ikke tjekke ind på vores hotel – Quality Inn and Suites Montclair. Vi lod dog bare bagagen være i bilen og parkerede den tæt på shuttlebussen. Igen bliver der passet på parken og der må derfor ikke lukkes personbiler ind i området. Shuttlebussen fungere rigtig fint og afgår ca hvert 10-15 minut of tog 20 min hen til endestationen hvor vi skulle af.

Zion national park - the Narrows - Utah - USA

Vi hoppede ombord på bussen og hoppede igen af ved en af de populæreste trek i Zion National Park ‘The Narrows”.

Pludselig var vi omringet af turister som gik rundt i livhøjt flodvand med os. Et helt andet trek, som vi aldrig har prøvet før.

Zion national park - the Narrows - Utah - USA

Trekket er 95% af tiden i flodvand fra anklerne og til skridthøjde de laveste steder, så glem alt om tørre sko og strømper og spring ud i det.

Zion national park - the Narrows - Utah - USA

Trekket var frem og tilbage samme vej. Navnet “The Narrows” kommer til udtryk en kilometer henne i trekket hvor høje klippevæge skyder op på hver side af floden. Her går man i en kløft af en bredde på 8 meter og minimum vand til knæene.

Flodvandet var meget køligt og derfor svedte vi slet ikke så meget, som vi havde regnet med på denne tur.

Zion national park - the Narrows - Utah - USA

Børn plaskede og svømmede rundt og folk i alle aldre nød det smukke trek i anderledes omgivelser.

Zion national park - the Narrows - Utah - USA

Vi kørte hen til vores hotel og fik endelig de våde sko og strømper af efter et super trek på igen 3 timer og fire kilometer. Vores tær lignede små blege rosiner, skoene blev sat til tørre i den lune sol og vi tog på jagt efter noget aftensmad.

Springdale - USA

Amerikanerne kan altså det der med at lave mad! Godt fyldte vraltede vi hjem i seng. Morgendagen står på endnu et trek i Zion National Park – Angels Landing inden vi taster Las Vegas ind på GPS’en. Godnat herfra nu står den snart på store neonskilte, enorme hoteller og *bing* *bing* maskiner, noget helt andet end hvad vi har dyrket de sidste mange dage.

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.