Sovebus fra Hoi An til Nha Trang

Klokken 17 skulle sovbussen hente os og klokken 05 næste morgen skulle vi ankomme til Nha Trang. Vi havde regnet os lidt frem til hvor på hovedvejen i Nha Trang Sovebussen ville stoppe, så vi let kunne finde vores hotel.

For ikke at lægge skjul på noget, har vi læst en del trælse ting om disse sovebusser, som kører rundt i Vietnam og næsten alt passede. Vores værts familie ringede til stedet hvor vi havde booket vores tur, da bussen nu var 40 minutter forsinket, og vi vil sikre os at de ikke havde glemt os på deres vej, da vi bor et stykke ude fra byen.

10 minutter senere dukkede to fyre op på scooter, som åbenbart skulle transportere os til natbussen, så op på en lille scooter med alt vores bagage (hvad havde de mon gjort hvis vi havde kufferter med?). Derefter kom vi ind i en minivan og samlede ca. 6-7 andre turister op. Så blev vi kørt ud til en motorvej og stod og ventede på at bussen hentede os.

Sovebusser Vietnam

Så har vi lagt os så godt til rette som muligt og pakket os godt ind.

Som læst omkring sovebusser, så er det nødvendigt med varmt tøj da airconditioning enten er ekstremt kold eller ikke virkede. Vi medbragt tykke trøjer, for ganske rigtigt var der overdrevet fuld skræl på aircondition. Ørepropper og natbriller, da buschaufføren ofte trykker hornet i bund og natbriller da lyset konstant bliver tændt og slukket, da bussen holder ind mange steder, for lige at tage en pakke med på vejen for en de kender.

Derudover var det jordens mest ubehagelige, sure og udvenlige chauffører, som ikke kunne et klap engelsk! De må virkelig hade deres job. Klokken lidt over 04 blev vi så vækket med at de råbte rigtig ubehageligt “GET OUT OF THE BUS! NOW!!” flere gange og viftede vildt med hænderne. Vi var alle lidt forvirret og trætte, men en havde net på sin mobil og kunne se at vi faktisk holdet på Hovedgaden i Nha Trang. Så vi hoppede gladeligt ud af bussen og samlede vores bagage op og fandt vores hotel.

Klokken var nu 05:30 og vi betalte for før indtjekning, da vi var så smadret og bare gerne ville sove lidt i en seng. Sov godt!

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.