Santa Maria i 2 dage

Santa Maria i 2 dage

Inden vi køre til Santa Maria senere i dag,  skal vi hente vores smarte bil. Desværre skal vi på en lille køretur ud til lufthavnen, da de ikke har vores model i downtown, hvor vi afleverede den anden bil lige omkring hjørnet. Så efter en transporttid på en times tid hen til Hertz ved lufthavnen, stillede vi os i den lange kø. Vi blev først bedt om at vente, da de ikke havde flere af vores model. Men efter vi brokkede os lidt, da vi faktisk kunne have haft hentet bilen for tre timer siden, endte vi med en opgradering.

Highway One

Vi blev udstyret med en kun 4 måneder gammel lækker gul Camero SS cabriolet med en V8 6.2 liters motoer med 455 HK fra 0-100 på 4,1 sek, istedet for modellen fra 2006. Nu skal vi til Santa Maria langs Highway One. Bilen er vores de næste 6 dage.

Camera SS Caberiolet Model 2017 0-100 4,1 sek

Afsted det gik og måske det gik lidt for hurtig, da bilen var sjov at kører i, kom vi simpelhen til at misse vores hotel i Santa Monica og kom derfor en dag for tidligt til vores hotel i Santa Maria, Candlewood Suits. Vi havde en smuk køretur langs den kendte highway one. Det at vi kom for tidligt var jo desværre kun til at grine lidt af. De var rigtig flinke på vores hotel i Santa Maria og ringede til hotellet for at spørger og de måske havde mulighed for at lave en overflytningen, hvis de havde et hotel i Santa Maria. Desværre uden held. Kl var 23 og vi vil ikke til at kører 2 1/2 time tilbage og så i mørket. Så vi fik en forbarmende pris for en ekstra nat på hotellet i Santa Maria.

>>Hotellet vi boede på kan bookes her<<

Where to eat Santa Maria - Denny's

Hvis man er vild med at diner bør man besøge Denny’s. Helt klart vores favorit.

Klar til en spændende dag i Santa Maria

Næstedags morgen. Nu har vi pludselig en helt dag tilgode, hvor vi ikke skal ud at kører langt. Vi spurgte derfor hotellet hvad der var at se i området. Vi fik info om et trek i nærheden på omkring 6 km, som vi besluttede at tage. Men først noget morgenmad. I dag besluttede vi at være rigtig kalorie klamme. En milkshake 1300kcal, æg og bacon med pandekager fyldt med hvid chokolade og jordbær 1600kcal og en stor portion nachos 1800kcal. Så med ekstrem fyldte maver, var det vist en smugle optimistisk med et trek.

Santa Maria - smuglere Cave

Vi parkerede bilen og startede trekket langs havet, med nogle ekstremt smukke store huse, efter at have gået en kilomet ca, besluttede vi at korte ruten af. Nede ved vandet kunne vi se en hule, som vi fik at vide var en gammel smugler hule hvor narko mm. Blev læsset af. Vi gik der ned. Herefter vendte vi om og tog bilen hen til en strand, som vi så på vejen.

Camera SS Caberiolet Model 2017 0-100 4,1 sek

Med en is og lidt koldt at drikke, slog vi os ned i sandet for at slappe af. Det var nu rart med en spontan afslapnings dag. Tilbage til hotellet, så vi noget som lignede en minigolf bane.

Where to eat Santa Maria - Denny's

Vi kørte forbi og det var en hyggelig minigolfbane med en spillehal og gocart. For 10$ fik vi køller og bolde og så gik kampen ellers igang på minigolfbane. Her hyggede vi og brugte halvanden times tid, inden vi tog tilbage til hotellet. Hotellet havde film vi kunne låne, så det benyttede vi os af. Det er ved at være et stykke tid siden vi bare har slået hovedet fra med en god fil, så det var tiltrængt. I morgen går vores tur til Los Angeles hvor vi har fire nætter, inden vi forlader USA for at udforske Mexico 🇲🇽

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.