New York – På opdagelse – Brooklyn Bridge

New York – På opdagelse – Brooklyn Bridge

Grå dag vågnede vi igen til men med opklaring ved middagstid. På med gåmaskinerne. Grå vejer = God mulighed for at besøge verdens største shopping butik Macy’s. Efter at regnen var stilnede af. Hvad er en storby uden en China town. Så selvfølgelig skulle vores rute ligges forbi her. Massere af kinesiske restauranter og selvfølgelig kinesere.

China town - Manhattan - New York

Nu til en af dagenes større turist attraktion, Brooklyn Bridge! Og selvfølgelig skulle vi gå hele vejen over, for på den anden side ligger New Yorks bedste Pizzaria Julian’s. Brooklyn Bridge er en af tre broer som binder bydelene Manhattan og Brooklyn i New York sammen. Den strækker sig 1834 meter over East River, hovedspændet over selve vandet er 486 meter, noget som gjorde den til verdens længste hængebro da den stod færdig i 1883.

Brooklyn bridge - Manhattan - New York

Brooklyn Bridge er en af de ældste hængebroer i USA, og var den første bro af denne type i verden som blev konstrueret med stålkabler. Broen tog fjorten år at bygge, og 27 arbejdere mistede livet under bygning af broen.

Brooklyn bridge - Manhattan - New York

Efter den varme gåtur over Brooklyn Bridge stillede vi os i kø udenfor Julian’s til de åbnede kl 17. Vi delte en STOR pizza til 25$. Men hold nu op den var god, noget helt andet end hvad vi er vant til i DK.

Brooklyn bridge - Manhattan - New York

Indtagelse af så stor og god en pizza, fik maven til at kalde på en nærtliggende park til fordøjelse. Brooklyn Bridge parken har et smukt udsyn til broen, havneudsigt ud over Manhattan og Frihedsgudinden i det fjerne. Efter alt den friske luft og pizza, gik vi helt kolde og fik os en god lur på små to timer i parken.

Brooklyn bridge - Manhattan - New York

Udsigt over Manhattan fra Brooklyns havne front

Solen var nu så småt på vej ned og da vi havde meget lagt hjem, da vi befandt os helt i den sydlige del. Vi fik endelig fumlet os hjem via metro.

Brooklyn bridge - Manhattan - New York

Godnat herfra.

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.