Mount Fuji i 2.305 meter højde – Shinjuku downtown Tokyo

Det er nogen grå dage vi desværre går i møde i vores tid i Tokyo. Men dette skal ikke forhindre os i at se den kendte vulkan Mount Fuji! Så i dag skal vi ud på en lang rejse med offentlig transport helt tæt på vulkanen. Turen går med bus det sidste stykke op over de tunge skyer, da vi desværre ikke kan se Mt. Fuji fra bunden pga. den tykke dyne af skyer.

Mount Fuji Japan Mt. Fuji

Frokost pause på den lange tur, selvfølgelig sushi! På rette vej! Mt. Fuji tog 🙂

6 timer senere fra vi forlod vores rum, står vi nu næsten på toppen af Mt. Fuji med den smukkeste udsigt til en sneklædte top på vulkanen og et tæppe af skyer under os i 2.305 Meters højde.

Mount Fuji Japan Mt. Fuji

Mount Fuji er med 3.776 meter Japans højeste bjerg. Det er ikke overraskende, at den næsten perfekt formet vulkan er blevet tilbedt som et helligt bjerg, samt oplevet stor popularitet blandt kunstnere og almindelige mennesker i hele århundreder. Mount Fuji er stadig en aktiv vulkan, som senest brød ud i 1708.

Mount Fuji Japan Mt. Fuji

Vi tilbragte to timer på toppen, i den kølige højde og nød udsigten. Det var en lang rejse, men utrolig smukt at se denne næsten symmetriske vulkan med sne på toppen.

Mount Fuji Japan Mt. Fuji

På vores lange vej tilbage til Tokyo, stoppede vi i byen Shinjuku en af Tokyos 23 bydistrikter, for at kigge lidt på mennesker og vinduer, samt noget godt sent aftensmad. Shinjuku Station er verdens travleste banegård, som håndtere mere end to millioner passagerer hver dag!

Et neonvæld af blinkende skilte og et mylder af japaner ude for at slå sig lidt løs, sådan en fredag aften. Alle højhuse var klisteret ind i oplyste reklameskilte, fra bund til top. Her kunne vi købe alt hvad hjertet begærer.

Shinjuku Tokyo Japan

Shinjuku by night

Vi fandt en lille sidevej blandt de oplyste skilte. Her lå en lille hyggelig running sushi restaurant. Nu er det også på tide at vi prøver rigtig running sushi i Japan. Ca. 6kr. Pr. Tallerken. Sjælden, vi vil næsten sige aldrig har vi fået så mega lækker sushi! Planen var at vi bare lige skulle smage lidt, men vi endte i stedet med at spise os mætte. Dette er hvertfald ikke sidste gang!

Shinjuku Tokyo Japan Sushi

Her i Tokyo vrimler det med running sushi restauranter over det hele, hvert gadehjørne! Men denne mængde af restauranter skyldes sikkert også at Tokyo har verdens største fiskemarked, som vi skal besøge i morgen og MEGET tidligt op!

Så på hovedet i seng, til en spændene dag i morgen. Sov godt!!

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.