Mammoth Lakes

Mammoth Lakes

Vi kørte lidt sent fra Las Vegas, da vores shoppetur i det store outlet center trak lidt ud. På vej mod Mammoth Lakes tog vi et stop forbi en “spøgelsesby” Rhyolite.

Old mine - Rhyolite Nevada USA - backpackerlivet.dk

Byen blev etableret på få år efter lykke riddere og et mineselskab slog sig ned på jagten efter guld. I 1908 boede der op til 5000 mennesker i byen, der bla. Havde skoler, hospital, opera hus mm. Den dag i den står den helt forladt og kun få af bygningerne står tilbage. Vi tog et kig nærmere op af den ene bjergside, hvor der var dybe tunneler ind i bjerget. De tidligere miner.

Old mine - Rhyolite Nevada USA - backpackerlivet.dk

Solen var så småt på vej ned og vi havde nogen timers kørerelse endnu til Mammoth Lakes, hvor vi skal have en enkelt overnatning. Æsler i vejkanten, flagermuse baskende foran forlygterne og harer som spæner over vejen. Det er bestemt at fortrække at kører i dagslys.

Fremme ved vores hotel ved Mammoth Lakes, Mammoth Lakes Mountain Inn. Vi tømte bilen for ALT, da her er bjørne og de splitter bilen af, om så det bare er en tube tandpasta de kan lugte.

 

Sneklædte bjergtoppe og Crystal Lake ved Mammoth Lakes

Mammoth Lakes - Crystal Lake - backpackerlivet.dk

Næste dags morgen vågnede vi til et pragtfuld syn, lige sådan en udsigt man ser på postkort. 26 grader og de smukkeste sneklædte bjergtoppe. Mammoth Lakes er kendt for sine skipister og mountainbike stier. Sjovt at se folk kom slæbene med deres ski i det her lune vejer.

Mammoth Lakes - Crystal Lake - backpackerlivet.dk

Vi fik et par gode fif fra receptionen til hvilke treks vi kunne tage. Vi besluttede os for et trek lidt op i bjergene til en smuk sø, Crystal Lake og et naturligt hot-tub. Ruten til Crystal Lake er frem og tilbage i samme spor og ca 4km. lang i stigende kuperet terræn.

Vi pakkede vores ting og kørte mod Trekket til Crystal Lake. På vejen gjorde vi hold ved nogen smukke søer. Sikke et afslappende sted med den smukkeste udsigt.

Mammoth Lakes - Crystal Lake - backpackerlivet.dk

Skoene godt bundet og tasken pakket med vand, gik vi afsted mod Crystal Lake. Sne! Det havde vi ikke forventet at se på vores tur. Store bunker sne og rendende floder. En lille snebold kamp kunne selvfølgelig ikke undgåes.

Jo mere vi gik, jo højre kom vi op og jo smukkere blev udsigten og naturen omkring os.

Mammoth Lakes - Crystal Lake - backpackerlivet.dk

Endelig fremme ved Crystal Lake og så smuk en sø, skal man da lige dyppe tæerne i. Simon valgte at smide kludene og hoppe helt i. Det var vist en meget kold omgang, da søerne jo består af smeltevandet fra bjergene.

Hot-Tub ved Mammoth Lakes

Tilbage til bilen. Nu skal der bades i noget lunere vand, nemlig naturens egen hot-tub. Laaangt ude på en mark ved en flok køer var der to fine hot-tubs.

Hot tub - Mammoth Lakes - backpackerlivet.dk

Vandet var meget varmt og boblede stille op fra undergrunden. Simon sprang igen i det varme kar, mens vi snakkede lidt med et andet par og nød udsigten ud over marken.

Roadtrip USA - backpackerlivet.dk

Nu sætter vi kursen mod Yosemite national park, hvor vi skal sove i telt midt i parken de næste to nætter.

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.