Kyoto Tower – Yodobashi center

Godmorgen. En regnfuld grå dag, så vi besluttede at søge nogen indendørs aktiviteter. Vi startede dagen ud med at besøge Kyoto Tower, som er den højeste bygning i Kyoto med 360 graders udsigt over byen. Tårnet er ialt 131 meter højt og udsigtsplatformen er 100 meter oppe.

Kyoto Tower Japan

Til tops det gik med en hurtig elevator. Flot udsigt over hele byen, på trods af det grå vejr. Efter vi havde gået et par omgange rundt i det let svajende udkigstårn, fik vi fast jord under benene igen. Rundt om hjørnet have vores vært Maggi sagt, at der skulle ligge et stort indkøbscenter, som vil være perfekt til sådan en dag som i dag.

Kyoto Tower Japan

Vi viste ikke hvor meget vi skulle forvente af dette centre, som havde en lille hjørne indgang. Åben mund og polypper! Dette center var KÆMPE!! De havde ALT og nok med at de havde alt, havde de det gerne i overdrevet mange eksemplarer! Et lille udsnit f.eks. Mindst 20 forskellige stjernekikkerter i kæmpe størrelser, de vildeste linser til kameraer, igen i vildt mange eksemplarer, luksuriøse store massagestole osv. ALT!! 5 timer og otte etager sener, sluttede vi af på den nederste etage.

Yodobashi center Kyoto Japan

Sjov og spas i Yodobashi centeret.

Her lå et rigtig fint supermarked. Nu har vi været i Japan i nogen dage og ikke smagt deres sushi endnu. Vi tog en enkelt lækker sushi rulle i køledisken til omkring 20kr. for 8 store stykker. Vores erfaring hjemme fra Danmark, fortæller os at supermarked sushi ikke ret godt. Men vi tænkte 20kr. Så kan det ikke gå helt galt. Det så lækkert ud og var helt frisk, da produktions dato og udløbsdato var samme dag (i Danmark står det gerne 3-4 dage i kølerne).

Yodobashi center Kyoto Japan

Vi satte os på en bænk i centeret og delte sushien. Mmh! Det var så lækkert!! Meget, meget bedre end Karma Sushi! Vi måtte lige tilbage i supermarkedet og hente to bakker mere. Guf!

Efter at havde delt den lækre sushi, tog vi toget hjem igen i seng. Sov godt!

Follow:

2 Comments

 1. Jeanette Nielsen
  december 5, 2015 / 4:13 pm

  Arh!!!! Bedre end KARMA?? Mon ik det er stemningen der giver smagen 😀

 2. SimonogStefanie
  Forfatter
  december 5, 2015 / 4:52 pm

  Ja det er mega godt! De er hvertfald en hård konkurrent til Karma og hvad angård nigrid så er Japanerne de vildeste!! Alt fisk smager godt! Normalt spiser vi kun laks i DK. Men her er tun det vildeste!! Fisk med skind, som vi aldrig troede vi ville spise. Se næste blogopslag i morgen, hvor vi udforsker en af de kendteste sushi restauranter i Tokyo 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.