Klokketårnet og Trommetårnet Xi’an

Vi har morgenmad på hotellet her i Xi’an. Så vi besluttede os strakt at overfalde cornflakes og mælk, da vi altid har fået ris eller nudler til morgenmad. Til vores overraskelse servere de kun varm drikkelse dvs. Juicen og mælken var opvarmet. De går meget op i at holde maven iorden, derfor når der er koldt ude, varmer de alt drikkelse. Heldigvis havde de stuetempereret yoghurt, som der så indtrådte som et substitut til mælken på kornfleksene. Så vi fik løst spørgsmålet med, hvorfor 80% af alle “kiosker”, kun bruger køleskabet til pynt.

Xi'an - Klokketårnet og Trommetårnet Xi'an

Xi’an – Klokketårnet og Trommetårnet Xi’an

Ud i de fyldte gader og ned mod klokketårnet og Trommetårnet det gik. Nu ladet i stikken på en trafikeret Ø, befinder det flotte klokketårn sig i hjertet at Xi’an.

-> Bo på et af de smukkeske hoteller i denne by <-
-> Find linket til det hotel vi boede på i dette blog indlæg <-

Xi'an - Klokken fra klokketårnet og udsigten fra Trommetårnet mod Klokketårnet.

Xi’an – Klokken fra klokketårnet og udsigten fra Trommetårnet mod Klokketårnet.

Her befinder sig en kæmpe klokke, der blev ringet med ved daggry, mens Trommetårnet som ligger et par 100m længere nede af vejen, markerede solnedgangen. Begge tårne er fra 1300-tallet.

Xi'an - Show fra Trommetårnet og Klokketårnet.

Xi’an – Show fra Trommetårnet og Klokketårnet.

Op i begge tårne kom vi, med smukt udsyn fra begge tårne overmod hinanden. Vi var heldige at overvære et klokkespil i klokketårnet kl 16. Hvor vi herefter gik over til Trommetårnet og igen var heldige at overvære et trommespil kl 16:30.

Xi'an - Trommerne ved Trommetårnet.

Xi’an – Trommerne ved Trommetårnet.

Da mørket faldt på, gik vi en tur ned forbi, for at se de smukke tårne belyst i Xi’ans mørke. Herefter var det tid til at få fyldt maverne med noget lækkert aftensmad! Lækkert igen som altid! Tre gode rette og selvfølgelig lige to kolde øl til 45kr. Godt mætte og hjem i seng og slappe af i benene, inden Xi’ans bymur skal cykles på.

Xi'an - Det flotte Klokketårn oplyst om aftenen.

Xi’an – Det flotte Klokketårn oplyst om aftenen.

Godnat til den skønne familie og venner derhjemme i DK

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.