Klar parat rejse start!

Nu er taskerne så småt ved at blive klar til rejse start, det er på tide at bryde de faste rammer. Kl. 10:20 i morgen letter vi fra Aalborgs luftehavn til Frankfurt med en lille pause, inden vores fly går til, Bejing, Kina! Arrangører af alle vores fly, samt hoteller/hostel i Kina, samt en kæmpe hjælp til spørgsmål Jysk rejsebureau. Mere præcis rejseplan følger.

Rejse start - VaccinationFridagene op til vores rejse er gået ekstrem stærkt! Alt skal være på plads og på falderebet besluttede vi, at det vil gøre godt med en ekstra vaccine. Til at vaccinere os brugte vi Dansk Vaccinationscenter, som er billigere end vores almindelig læge, da vi ikke skal betale konsultations gebyr. De er flinke, hjælpsomme og så har de åbent helt til kl 20:00, anbefalinger herfra.

Hvis du en dag beslutter dig for, at nu vil du ud at se verden, så sæt endelig ikke et for stramt budget! Der vil komme mange skønne kontante overraskelser ind imellem. Nogle vacciner er dyre end andre, men det er bestemt ikke her du skal sparer dine penge “better safe than sorry”. Til vores tur skulle vi vaccineres for rabies, japansk hjernehindebetændelse, gul feber, hepatitis A, Stivkrampe og tilsidst på falderebet tog vi tyfus med.

Sommerfuglene flagere rundt i maven! Nu krydser vi finger for at vi har husket alt. Hævekort, pas, billetter, div. piller, visum. Resten kan vi købe os til 🙂

Follow:

1 Comment

  1. Anne-Marie Hansen
    oktober 26, 2015 / 9:37 pm

    Kære Stefanie og Simon. Super flot side. Skønt at i skriver så ofte. Det er alletiders dagbog for jer også. Med alle de oplevelser, bliver det ikke let at huske det hele.
    Kærlig hilsen
    (sviger)mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.