Første stop Beijing i Kina

14. okt. 2015 kl 10:20 Fløj vi fra Danmark mod Kina (tidsforskel på +6 timer). Her gør vi vores første stop i hovedstaden Beijing (Peking). Den 15 okt. Kl 08:00 lokal tid, satte vi vores fødder på den kinesisk grund. Efter vi havde fået fat i vores bagage i menneskemængden, satte vi os ned for at tjekke op på metro og busforbindelser.

Vores hostel ligger i det centrale Beijing. Vi havde læst os til i vores Lonely Planet Kina, at en taxa vil koste ca 300kr. med taxameteret (helst snyder de meget gerne). til Beijing centrum. Efter at havde siddet i 20 minutters tid, kom en taxachauffør hen til os og tilbød, hvad han synes var et godt tilbud. 500kr! Vi takkede pænt nej og blev bekræftet i at her burde vi kunne sparer nogen penge.

Ca 45 min. vil det tage med taxa til vores hostel. Efter en lille bustur, lidt metro og hjælp fra utrolig flinke Kineser, selvom de ikke kan et klap engelsk, fandt vi frem i løbet af 2 1/2 time og kom af med samlet 70kr. Det tog længere tid, ja. Men vi lærte metro systemet og hvad der var beliggende omkring os.

Stefanie og Simon i Kina

Vores hotel er en perle for sig selv. Kan bookes som kan bookes på linket her. Personalet er rigtig søde, de kan en smule engelsk og vil gerne hjælpe. Beliggende mellem Den Forbudte By, Dong Hua Men Night Market og en stor eksklusive shopping gade/hovedgaden, med alt hvad hjertet begærer.

>>Hotellet kan bookes på linket her<<

Simon og Stefanie i Beijing

Samme dag som vi ankom til vores hotel, startede ud med en god middagslur. Kl 17 var vi klar til at gå lidt på opdagelse efter noget at spise. Vi fandt et lille lækkert lokal sted. Virkelig god mad og kinesisk øl! Den ros skal de have. Hvordan der ser ud i køkkenet og hvordan maden bliver tilberedte, ønsker vi ikke at vide.

Hvis man er ekstra sulten, så kan man bestille et helt lam ;)

Hvis man er ekstra sulten, så kan man bestille et helt lam 😉

Efter maden gik vi ind til en større shoppinggade, hvor vi fandt en lækker is cafe IceMonster. IceMonster er kåret af CNN til top 10 bedste is cafe. Lækkert det var det! Et kæmpe bjerg mango is bestilte vi. Det smagte som frosen mango skåret ud i rigtig tynde skiver.

Stefanie elsker IceMonster
Efter alle de store shopping centre, fandt vi Dong Hua Men-nattemarkede. Her kunne man finde al verdens insekter på pind og grillet. Meget spændene at se på (ingen smagsprøver turde vi udfordre vores maver til) Efter kigget på alle kødgryderne smuttede vi hjem i seng, så vi kan være friske til vores tur til Den Forbudte By i morgen.

Madkøkken i Beijing Godnat herfra 🙂

Follow:

1 Comment

  1. John Jarmann
    oktober 24, 2015 / 4:49 pm

    Det er bare super flot som i har lavet jeres side. Det er rigtigt skønt at i kan finde tid til det mens i er på farten, så vi rigtigt kan følge jer. Fortsæt med det. Vi glæder os til at se mere om jeres store oplevelser.
    Knus hønemor og far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.