Farvel New York, nu skal vi på roadtrip rundt i California, Arizona, Utah og Nevada

Farvel New York, nu skal vi på roadtrip rundt i California, Arizona, Utah og Nevada

Indenrigsflyvning i Danmark tager ingen tid. Men når man skal fra den ene kyst i USA til den anden, tager det altså lige 6 timer. Tanken om at skulle sidde ned og slappe helt af i så mange timer gjorde os nu ikke spor, da vores fødder stadig er noget ømme.

Efter en behagelig flyvetur og en god morfar skal vi nu finde Hertz, hvor vi har lånt en bil de første 15 dage. Hvilken bil der præcis står til os vides ikke, vi har betalt for en hvis kategori af bil og derfor ved vi det er en SUV af en form. Vi blev rådet til at tage denne lidt større bil af Jysk Rejsebureau da vi har mere plads, mere komfort og større overblik. Dette fortryder vi bestemt ikke. Der stod en skøn rød Nissan til os da vi ankom, den skal nu tæmmes og færdselsreglerne skal læres her i USA.

Dennys diner - LA

Mørket var ved at falde på, heldigvis har vi fået booket en overnatning tæt på lufthavnen, inden vores eventyr begynder i morgen til Lake Havasu City. Et kort stop på en nærtliggende diner “Denny’s Diner”. Her blev vi godt fyldt op med en kalorierig omgang nachos, som smagte SÅ godt! I morgen er det Stefanie’s fødselsdag og solen kommer til at skinne fra en skyfri himmel i USA’s varmeste by op til 45 grader. Godnat..

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.