Bedste sted at skydive i Playa Del Carmen Mexico

Vil du gerne have en fantastisk og grænseoverskridende oplevelse du aldrig vil glemme? Hvor du får den ultimative bedste udsigt over Playa Del Carmen by og strand. Jeg tror ikke jeg behøver at fortælle at den bedste måde at opnå det på er ved et faldskærmsspring / Skydive..

Playa Del Carmen faldskærmsudspring med Skydive Playa

 

Vi bookede en tur ved at skrive til skydive playa igennem deres kontaktformular, som du finder gennem deres hjemmeside. Efterfølgende bekræftede de reservationen og bad om vores kreditkort oplysninger så de har mulighed for at trække et mindre beløb hvis du ikke møder op som aftalt. De har eksterne leverandører, som også bookes. Bla. Transport til lufthavnen som ligger 5 min fra kontoret, samt pilot og flyver. De har eksisteret i 21 år og deres instruktører springer op til 10 gange dagligt. De har aldrig haft uheld og ham der sprang med Simon, Helmit havde over 11.000 spring.

Faldskærmsudspring i Mexico - playa del Carmen - Cancun -backpackerlivet.dk

Fra vestre: (1) receptionist og pilot (2) instruktør (3) medejer (4) instruktør

Priser på et skydive/faldskærmsudspring

  • Tandemspring med en instruktør ink. Alt – 269$
  • Video tilkøb – 99$

Du bliver bedt om at ankomme til deres kontor, hvor en flink ung mand tager i mod dig. Han får styr på alt betalingen, de ser gerne du betaler kontant, men tager også visakort, mastercard osv. Efterfølgende kommer der en anden og tager dig ind i deres øvelokale hvor du bliver bedt om at udfylde nogle praktiske papirer i forhold til sikkerhed.

Derefter viser han hvordan det hele sker teoratisk og sikre sig at du har forstået grundprincipperne. Han understreger dog at du ikke skal være nervøs for din instruktør skal nok vise dig hvad du skal, hvis du har glemt det. Til sidst inden du møder din instruktør ser du en video hvor en af deres andre kunder springer første gang. Nu kommer du ind i lokalet hvor din instruktør viser dig ud til transportmidlet hvor deres chefør venter dig. Du bliver sat af ved en lille lufthavn 5 min. Fra kontoret. Du bliver kontrolleret. Derefter bliver dit udstyr sat på dig. De er meget perfektionistiske og sikre sig at alt sidder 100% som det skal. Hvis du har sagt ja til en video, hvilket jeg klart vil råde dig til, så vil din instruktør begynde at lave små film klip fra i ankommer i lufthavnen til i er på jorden igen.

Vores instruktører var yderst behagelige, med overskud til godt humør og god humor. Når udstyret er sat på, viser instruktøren dig hvordan du skal sidde. Flyveturen vare ca. 20 min. Inden flyvet er i en højde svarende til 3 km. Eller ca. 10.000 ft. Instruktøren fastgører dig og ham så i bliver en enhed der sidder hermetisk sammen. Du er koblet sammen med 4 karabinhager der hver kan holde 1000 kg. Piloten åbner døren og du stiger ud på landingsstellet med en fart på 100+ km/t så hver forberedt på at vinden tager lidt fat i dit ben, ligesom når du sætter hånden ud af vinduet i en bil. Så bliver du bedt om at læne hovedet tilbage og så falder i ellers bare ned mod jorden i ca. 40 sek. Inden han udløser faldskærmen. Du vil ca. Nå en fart på 200 km/t og falde 1.5 km. Efter faldskærmen er slået ud sværer du i ca. 7 min. Når du er landet køre i tilbage til kontoret og ca. 30 min. Senere er din video færdig redigeret.

PS: Der er stor sandsynlighed for at du vil være høj resten af dagen det er den VILDESTE oplevelse det er så fedt!

Deres adresse finder du inde på deres hjemmeside. 

Skydive / Faldskærmsudspring i Mexico - playa del Carmen - Cancun

Kontoret ligger nede hvor færgen sejler til Cozumel og dette er det første skildt du møder.