Bedste sted at blive tatoveret i Miami – USA

Miami Beach er mest kendt for sine pæne strande, smukke kvinder, legendarisk natteliv og Everglates National Park. De har også nogle af verdens bedste tatovører bosiddende, så hvis Miami ikke er stedet at få en tattovering hvor er det så?

Single needle tattoo i Miami hos Miami Tattoo Co.

Der er fede ting at give sig til i og omkring Miami Beach. Når du har set det hele og vil forevige mindet om din rejse er en tatovering lige sagen.

Der findes flere tatoveringsstudier i Miami Beach, så det handler om at finde det studie som er specialister i ligepræcis den type tatovering du gerne vil have lavet.

Best place to be tatooed in Miami - backpackerlivet.dk

Bedste sted at blive tatoveret i Miami

Stefanie og jeg undersøgte de forskellige studier ved at Google os frem til hvem de bedste var inden for det område vi ønsker, nemlig single needle eller enkelt nål på dansk. Det betyder at artisten kun bruger en nål når der tatoveres hvilket giver mulighed for mange detaljer på mindre tatoveringer. Artister der mestre dette håndværk hænger ikke på træerne.

Bedste sted at blive tatoveret i Miami

Resultatet blev Miami Tattoo Co. En af deres artister Jon, er specialist i Single needle tattoos og folk rejser langvejs fra for at få en tatovering lavet af ham.

Bedste tatovør i Miami USA

Ved mindre tatoveringer som den Stefanie og jeg fik lavet kan du altid blot gå ind og vente på Jon har en tid, en sådan tatovering tager typisk 30 min. Med forbehold for at du vælger en større, at han ikke skal gøre det i frihånd, men tegne på et stykke papir først osv. Hvis det er en større tatovering vil det være en god ide at gå ned at snakke med dem første dag du ankommer eller skrive en mail til dem inden du ankommer (billy@miamitattooco.com) Billy er studie manager og en utrolig behagelig fyr.

Da Stefanie og jeg ankom til studiet på 1218 Washington Ave. MIAMI Beach, blev vi mødt af Billy og Jon. Der var med det samme rigtig god kemi, der blev joket og grinet, snakket om serier mm. Nu til det mere seriøse, vi viste Jon billederne af hvordan vi gerne vil have tatovering til nogenlunde at se ud og hvordan den absolut ikke skulle se ud. Jon var helt med, og spurgte ind til om han måtte gøre det i frihånd og havde nogle gode forslag til hvordan han synes vi vil opnå det bedste resultat. Samtidig lovede han også at tatoveringerne blev nogenlunde ens på os begge uden at de vil være 100% identiske.

Øverste billede var sådan vi gerne vil havde bladende til at se ud. De nederste billeder er hvordan vi bestemt ikke synes den skulle se ud.

Inden vi skulle igang spurgte vi Jon om han fortrak stilhed eller snak, men det var op til os, uanset hvad vil det ikke ændre på kvaliteten. Stefanie synes jeg skulle først og inden nålen ramte mig blev der sat et nyt afsnit på af game of trone på storskærm. Jon er meget effektiv og professionel.

Best place to get sigel needle tattoo Miami USA

Da tussen var færdig spurgte han om den var ok, jeg synes godt det ene blad skulle være lidt længere og wupti så var det fikset. Før var den 99% perfekt og nu er den 100%. Jon satte “hud” på og forklarede at det skal sidde i 5 dage. Efterfølgende skal der smøres med after tatoo cream i 7 dage og så er den mere eller mindre helet op.

Nu hoppede jeg ned af briksen og Stefanie hoppede op. Samme professionelle proces gentog sig og Stefanie og jeg er 100% tilfredse med resultatet. Det er bedre end forventet!

En nål tatovering - beste sted at få lavet detaljeret tatovering

Derfor skal du til Miami Beach og have en tatovering, så undersøg markedet for at sikre dig at du finder det bedste sted at blive tatoveret i Miami.  Skal du have en tus lavet med single needle så er der ingen tvivle om hvor du skal gå hen. Miami Tattoo Co – Jon!

Bedste sted at blive tatoveret i Miami

PS: Sigle needle tatoveringer starter fra 200$ hvilket er i den høje ende, men kvalitet koster og når det handler om tatoveringer du skal se på resten af livet, så vil det i vores øjne være et dumt sted at spare. Vores oplevelse er at Det bedste sted at blive tatoveret i Miami er Miami Tattoo Co.

Skriv endelig i kommentarfeltet hvis du har nogle spørgsmål eller mangler info, vi svare hurtigst muligt.