Afslapning i Mu Ne – Solopgang over ørkenen – Fiskerne kommer i land

Afslapning i Mu Ne – Solopgang over ørkenen – Fiskerne kommer i land

Godmorgen! Så er det op og ud af fjedrene. Vores dag startede kl 05:30, vi skulle mødes med Düng klokken 06 til solopgang over den røde ørken. Düng er et skønt morgenmenneske og står altid klar til tiden og driller os med at sige “laangsom”.

Op på motorcyklerne og afsted mod solopgangen. Vi holdte ind til siden lige overfor den røde ørken og drak en kop vietnamesisk iskaffe, inden toppen af sandbankerne i ørknen skulle bestiges.

Ørken Mu Ne Vietnam

Morgen sol over ørkenen i Vietnam.

Vi fandt en høj sandbanke for os selv. Her kunne vi sidde og nyde solen stå op over ørkenen, hav og Mu Ne by. Da solen var kommet helt frem fra sit skjul, tog Simon og Düng en stejl løbetur ned af siden på sandbanken og tilbage til motorcyklerne.

Fiskere Vietnam

Der bliver sorteret fisk på liv og løs.

Vi kørte ned mod havnen/stranden hvor alle fiskerne lige var kommet i land og i fuld gang med at sortere deres fangst. Vi kunne godt mærke at Düng var tidligere fiskermand, han interesserede sig for fiskernes fangst og fortalte os om alt hvad der forgik på stranden, samtidig gav den glade Düng lige en hånd med at vikle net ud, sammen med en flok fiskermænd.

Vi kørte tilbage mod byen igen. På vej tilbage spiste vi lidt morgenmad sammen og Düng fortalte, hvor vi kunne hygge os alene til aften med noget godt lokalt mad på stranden. Efter morgenmaden aftalte vi at mødes med Düng i morgen kl 09, klar til nye eventyr ned igennem Vietnam på motorcykel. Düng kørte tilbage til sit værelse og vi kørte tilbage til vores.

Mu Ne Beach Vietnam

Mu Ne’s livlige strand. Vores lille afslappende paradis udenfor vores værelse med hyggelige hængekøjer.

Nu skal vi bare slappe af resten af dagen. Vi hoppede staks i badetøjet og derefter ned på stranden. Mu Ne er kendt som et meget aktiv vandsports sted, så vi nød den skønne udsigt ud over havet med kitesurfere over alt. Vi synes priserne var lidt i overkanten til vi var i Vietnam. Så vi sprang kitesurfing over, selvom vi synes det kunne have været rigtig sjovt.

Efter at have nydt de sidste solstråler på stranden, gik vi tilbage til vores hyggelige hytte. Vi tog et bad og hang lidt ud i de skønne hængekøjer inden vi går ned imod byen efter noget aftensmad.

Vi tog ned til stranden, som Düng fortalte os. Det var rigtig hyggeligt og ikke alt for høje turist priser. Fyldte maver og hjem i seng. Vi glæder os til at se hvad Düng finder på til os de næste fire dage. Godnat og sov godt!

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.