6. Dag på motorcykel igennem Vietnam

6. Dag på motorcykel igennem Vietnam

Godmorgen! I dag skal vi have nedlagt en del kilometer, et par 100km og igennem den mest travle by Ho Chi Ming tidligere Saigon. Mens vi sad og spiste lidt morgenmad kom Düng og holdte os med selvskab. Vi pakkede vores ting på motorcyklerne og afsted det gik!

Stenhuggere Vietnam

Düng købte masker til os inden vi skulle kører igennem Ho ChinMing City. Meget trafik fra mange store lastbiler og andre trafikanter.

På vores vej holdte vi ind og så skulptører skærer sig igennem kæmpe hvide blokke sten, en utrolig kreativitet og perfektion at kunne skabe alle disse kæmpe figurer i frihånd. Efter at have beundre skulptørens arbejde drønede vi videre.

Færge i Vietnam

På vej til vores færgetur, så vi lige en effektiv hønse transport bag på en scooter og et par gæs blive transporteret i plastikposer.

Nu imod en færge da de mange floder omkring Mekong Delta begynder at sprede sig rundt i den nederste del af landet. Vi nød udsigt og den dejlige brise ombord på færgen med alle de lokale. Kæmpe Mærsk skibe og en doneret dansk færge sejlede vi forbi. I land igen og videre på motorcyklen.

Slangefarm Vietnam

Slanger over alt og så mange forskellige!

Efter at havde kørt i heftig trafik i næsten tre timer igennem Ho Chi Ming og for ikke at lægge skjul på noget, oplevede vi også en del uheld, som lige var sket. Ja, nogen kører med hovedet under armen og mange ser sig ikke for. Så Simon var også ved at være godt træt i hovedet, da vi skal holde øje med alt hvad der sker omkring os i trafikken.

Slangefarm Vietnam

De kæmpe pytonslanger!

Efter frokost og en lille køretur mere, var det nu tid til at vi skulle ind og se en slangefarm. Bure over alt med Cobra slanger, klar til at blive puttet i spiritus og enorme pyton slange. Vi tror aldrig vi har set så stor en slange før! Den var kæmpe! Og heller aldrig har vi set så mange slange arter på et sted. Forholdene slangerne blev holdt under, kan vist godt diskuteres, men det er der desværre ikke noget at gøre ved. De ender alligevel snart i en flaske alkohol.

Mad Vietnam

Igen skøn aftensmad dammen med Düng.

Efter at havde studeret de mange forskellige slanger med Düng og pirret lidt Cobra slanger til at puste sig op, cruisede vi videre på vores motorcykler mod solnedgangen og hen til vores hotel et stykke udenfor Ho Chi Ming City. Til aften fik vi Düng’s yngstes piges livret. Lækker møre stykker oksekød i en varm jern “tallerken” en god tomatsovs og et æg slået ud over med brød til. Det smagte igen super godt og vi kunne konstatere at Düngst yngste datter har god smag!

Efter Simon havde hjulpet Düng lidt med hans tripadvisor profil og hjemmeside, som desværre er blevet hakket, hoppede vi alle tre tidligt på hovedet i seng, da vi alle er meget trætte efter den lange køretur. Klokken 09 mødes vi i morgen til morgenmad med Düng. Godnat fra os to!

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.